måndag 11 april 2011

Sommardäck och soldäck

Ett av vårens säkraste vårtecken måste vara byte till sommardäck. I samband med de första värmande strålarna pimpas våra kära fordon lite extra. Det är inte bara nya däck utan även en tvätt, både in- och utvändigt, koll av olja och lite annan småservice.

Gustavs Bobbycar får en uppfräschning efter vintern

Jag kan inte stoltsera med att vara den som i blåbyxor tar fälgkorset och domkraften och går till handling, men jag bistår gärna med lunch och kaffe! Så söndagen blev en dag hemma i solen, jag somnade till och med en stund tillbakalutad i en solstol - premiär på Daggkåpans soldäck alltså :-)

Lördagen startade tidigt med inpackning av sex glada, förväntansfulla och shoppingsugna kompisar; årets Gekåstripp hägrade. Vi fikade på det sedvanliga ställen strax innan Ullared och sedan satte galenskaperna igång...

Frukost vid sjön, snart är vi framme!

Ninni och Jenny tog Panduro först och fick sen köa för att komma in i varuhuset. Ninni som är luttrad Gekås:are lovade innan vi kom fram att om vi skulle behöva köa skulle hon "äta upp sig själv". Hon slapp dock detta men var den som var först klar och ute från köphystering, det var nästan mer än man mäktade med. 

45 minuter i kö för att betala...

Det blev sjukt många fynd som skulle pressas in i bilen och det var inte en millimeter som inte utnyttjades av en gul Gekåspåse. Aldrig mer en lördag och nästa gång en takbox var kom vi överens om innan vi skiljdes åt. Galenskap att shoppa tills man droppar men hur underbart är det inte att göra detta tillsammans med fem underbara vänner? Så värt!

Avslutar med en bild goa Gustav i sin Pippi-tröja, som farmor har stickat.
En mycket cool liten kille!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar