tisdag 22 mars 2011

En olycka kommer sällan ensam

"Det kostar att ligga på topp" heter det ju men det ska gudarna veta att det minsann kostar att bara leva ett vanligt standardliv... Först ger sig bromsarna på vår stora bil på väg upp till fjällen och det är bara till att laga för att ens kunna ta hem åbäket. Sen väntar ytterligare kostnader för att reparera fronten och de skador som vi orsakade på familjen Wolffs fina nya bil. Haveriet med bromsarna var sista pushen vi behövde för att se om oss om efter en ny bil. Efter en hel del letande, testläsning, provkörning och prat med banken så blev det till slut en Toyota Corolla Verso -02, svartgråmetallic. Ola la handpenning på den igår och vi hoppas kunna hämta den till helgen. Så snabbt kan man bränna många tusenlappar...


Sen var det dags för nästa sak i hushållet att gå sönder; vår 10 år gamla trotjänare till tvättmaskin bara la av mitt ett tvättprogram i slutet av förra veckan! Efter ett telefonsamtal till en reparatör stod felet klart; motorn var trasig var inte värd att laga. Så ut på jakt igen, denna gången efter något så sexigt som en tvättmaskin, suck... Letande, testläsning, prisjämföring och till slut har vi nog bestämt oss för denna skönhet från Electrolux:


Visst är det ett mycket tråkigt inköp men jag måste erkänna att det inte är idealiskt att vara utan tvättmaskin... Har tvättat en tvätt hos grannen men det är lite som att ha tvättstugetid i ett hyreshus. Tider att passa för man är ju inte ensam om maskinen. Känns dock halvskoj att lägga pengar på nåt sånt basic som en tvättmaskin, ville ju mycket hellre haft dom slantarna till New York, att köpa onödiga lyxprylar på Victoria's Secret för...!

Bodysplash i ljuvliga dofter....

Men i eftermiddag ska jag glömma alla tråkigheter och unna mig en klipp och sling hos Shada. Hoppas på ett par lugna timmar i frisörstolen med en skvallertidning :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar