tisdag 15 mars 2011

Mello och mys

Vips så var måndagen borta, vet inte vart den tog vägen... Måndagar brukar ju annars vara sådana som segar sig fram och man är fortfarande lite i helglunket. Min helg var bara fylld av mys! Lördagen startade tidigt då Gurra tyckte att dagen började redan vid 7.00. Två timmar senare hade vi gjort en lasange och äppelpaj till kvällens tjejmiddag samt müsli till frukost. Ett gäng hungriga barn intog frukostbordet och det blev ett skönt tonårstjatter från Alvas två övernattande vänner Vendela och Julia.


Pannkaksmonster!

Gustav och jag åkte till mormor där vi bjöds på pannkakslunch och sen var det snabbt hem för att starta kvällens symöte :-) Det blev en hel del tjejsnack och kanske lite mindre handarbete. Ellan och Fredrika kämpade dock på och jag tror att Ellan fick till en riktigt fin liten rosa blomma. Melodifestivalen fick skvala i bakgrunden, den kändes mindre viktig. Varje gång vi ses säger vi samma sak; detta måste vi göra oftare! Det är otroligt vad grejer man har att avhandla och va bra man mår efteråt när man har träffat sina gamla goa vänner. Så redan nu är två träffar i maj och juni inbokade, ska väl se till att få ihop nåt i april också.


Ellan & Fredrika testar virkning och stickning

På helgens sista dag åkte vi för att träffa kompisarna från vår gamla mammagrupp; Ida och Malin. Ungarna fick leka sig svettiga på lekstället Lekstan i Sisjön medans Malin och jag fick pratat ikapp oss lite.


Kompisarna Gurra & Ida

Sista aktiviteten för dagen blev att svettas även för mig; ett step-pass på Hälsans Hus och så hade Ola lagat middag, efter hans sena lördagskväll så var suget stort efter pizza, mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar